opc_loader

Wensenlijst

1. Hoe werkt The Royal Box?
Het concept van The Royal Box is erg simpel. Je kiest de categorie Mystery Box die je wilt kopen. Binnen 1 tot 2 werkdagen heb jij je Mystery Box aan jouw deur bezorgd. Met een Track & Trace code blijf jij precies op de hoogte van je bestelling!
2. Wat houden de categorieën in?
De diversiteit aan keuze maakt The Royal Box uniek. Met onze vier categorieën Mystery Boxen ben jij er van verzekerd dat je een box krijgt die bij jou past. Welke producten er echter precies in de Mystery Box zitten blijft natuurlijk een mysterie! 
 
3. Hoe kan het dat jullie zo veel spullen
voor zo weinig geld in de Mystery Box kunnen stoppen?
Deze vraag krijgen wij vaak gesteld. The Royal Box heeft een unieke werkwijze. Doordat wij goede afspraken hebben gemaakt met bepaalde merken, leveranciers en fabrieken, kunnen wij onze producten héél goedkoop inkopen. Hierdoor kunnen wij éxtra veel spullen met een hoge waarde verwerken in ons product. Je mag het best uitproberen, want terugsturen mag altijd!
4. Ik zie vaak op media als YouTube, Pinterest of een ander kanaal een Mystery Box die geopend wordt, kan ik hetzelfde verwachten?
Wij zijn ervan overtuigd dat je van ons een stuk meer kan verwachten. Veel YouTubers hebben een Mystery Box van websites als eBay of Amazon gekocht, waarbij er totaal geen garanties waren. De eerste garantie die wij hebben is dat je minimaal het bedrag krijgt wat er staat, ookal betaal je ongeveer de helft! Maar ook met andere garanties zorgen wij ervoor dat wij de beste Mystery Box aanbieder van Nederland zijn!
5. Wat zijn jullie garanties dan precies?
Hierboven zijn al een aantal garanties besproken, maar wij hebben er meer. Zo is terugzending van de Mystery Box bij ons mogelijk, waar dit bij veel andere aanbieders zeker niet mogelijk is, mits alle producten er nog in zitten, natuurlijk. Ook versturen wij jouw Mystery Box razendsnel, en krijg je met een Track & Trace code precies te zien waar jouw box in het verzendproces is. 
6. Ik wil mijn Mystery Box toch terugsturen, hoe doe ik dit?
 Je kunt je Mystery Box eenvoudig terugsturen, door de Mystery Box weer dicht te maken. Bij veel van onze verzenddozen gaat dit heel eenvoudig en heb je hier verder niets voor nodig. Terugsturen kan naar:  
THE ROYAL BOX
Elsenburglaan 8
3555XJ, Utrecht